Skjønnheten i de uanselige

 

 

Nå blomstrer det overalt ute, i gult, blått, hvitt, rosa. Det har ikke blitt så mye blomsterfotografering enda, men jeg håper på gode muligheter med de vakre fruktblomstene på kirsebærtrærne og andre frukttrær.

Men det er så mange andre vakre formasjoner der ute nå når alle vekster skyter sine nye blader ut av knoppene som har ventet og ventet… Se bare her, dette er ikke blomster, om du skulle tro det… Nei, dette er nye blader som er i ferd med å vokse fram.

 

IMG_1885-3

 

IMG_1889-7

 

Ja, for man må ikke være en moden blomst for å uttrykke den dypeste, sarteste skjønnhet… Og tenkt bare, uten blader vil ikke plantene klare å lage alle sine vakre blomster.

 

IMG_1900-12

 

IMG_1898-10

 

IMG_1902-13

 

Ja, kjære, du er vakker selv om du kanskje ikke ennå har sprunget ut i din vakre indre blomst og gjort den synlig for verden. Nå lager du kanskje blader, slik som alle plantene i naturen, slik som de som ellers ikke gjør så mye ut av seg, en helt vanlig plante, kan man tenke. Men har du sett så vakre de er nå når de bryter frem etter vinterens stillstand. De viser sin skjønnhet for de som tar seg tid til å se…

 

IMG_1908-16

 

IMG_1916-22

Likte du innlegget?
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://bilderfrahjertet.com/skjonnheten-i-de-uanselige
Pinterest
Pinterest
Følg via epost
RSS
Twitter
Bloglovin

2 Comment

  1. Sarte, vakre vårbilder og reflekterte tekster…hyggelig visuell opplevelse.

    1. Hei Roger,
      takk skal du ha for din hyggelige kommentar. Det gleder meg alltid stort når noen finner veien hit 🙂

Legg igjen en kommentar