Høstløvet

 

Bladene som en gang var så fulle av klorofyll, har nå mistet sin sterke, grønne farge. Det er slik det skal være, for kraften er ikke tapt. Den er i moderplanten. Gjennom de grønne bladene ble det samlet nye krefter, nye opplevelser… og den grønne kjærligheten reflektert ut på verden, og på oss. Badet oss i kjærlighet og helbredende kraft.

 

Høstskog i morgensol

 

Klorofyllet som reflekterer denne kjærligheten og sender den ut på oss, trekkes nå tilbake til røttene slik at planten kan overleve vinteren, og de underliggende farger åpenbares for en stund.  De gule, oransje og røde. Akkurat som fargene til våre tre nedre chakra, der vår personlighet holder hus. Gjennom sommeren ble disse badet i grønn og kjærlig energi, overstrålet av det grønne, som en eneste lang, myk healing.  Som hjertets kjærlighet til mennesket i oss. Og nå skinner mennesket i oss i de vakreste og sterkeste farger! Høstens farger.

 

IMG_9173-1

 

Bladene stråler bokstavelig talt, de er nærmest selvlysende i solens lys. Etter sommerens grønne kjærlighetsbad, som fra en kjærlig og omsluttende mor og far, ja, kan man da annet enn å stråle så vakkert og sterkt da?  Ja, selv med mange sår og arr etter all ytre påvirkning gjennom vekstsesongen. Det er som om hjertet har løftet våre personlighetsfarger opp i en klar og strålende vibrasjon som skinner og stråler forbi alle sår!

 

Høstfargede lønneblader i lysende gul og grønn

 

IMG_9265-1

 

IMG_9290-1

 

Gyldne høstfarger

 

Så faller bladene til bakken, etter en befriende og luftig tur i fritt svev.

 

Høstfarget løv faller på bakken

 

Bladet skjelver før det faller, ja, for det har jo aldri sluppet seg selv helt fri før… ikke før det var rede.

 

Høstløv faller

 

Og på bakken skal det først gi isolasjon og varme, og så oppløses og gi næring til sin moderplante slik at den og andre kan vokse seg enda sterkere og større neste sommer, med enda flere blader, og i mange påfølgende somre…

 

Høstløv på bakken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *